Wist u dat...

...huidveroudering niet kan worden tegen gegaan?
Dit is een genetisch proces. Wel kunt u dit proces vertragen door de juiste producten te gebruiken om de huid in conditie te houden.


...uw huid ongeveer 30 dagen nodig heeft om te wennen aan nieuwe producten?

Regelmatig gebeurt het dat wanneer u een nieuw product gaat gebruiken, uw huid daarop zal reageren. Bijvoorbeeld door puistjes of een droog en trekkerig gevoel van de huid. Waarschijnlijk heeft u dan daarvoor een product gebruikt met minerale oliën. Geef het nieuwe product 30 dagen de kans om te laten zien dat het kan zorgen voor een stralende en verzorgde huid!


...uw huid 'lui' kan worden door het gebruik van producten met minerale oliën (paraffinium)? 

Minerale oliën zorgen voor een laagje op de huid waardoor de huid minder hard werkt en waardoor vet en vuil op uw huid blijft plakken. Afvalstoffen kunnen niet afgevoerd worden en vitaminen en mineralen kunnen de huid niet betreden. Zonde van uw verzorgende reiniging en crèmes! Laat de huid werken en in beweging blijven. Ga voor een gezonde huid! 


...hydraterende producten geen vocht toevoegen aan uw huid? 

Hydraterend betekent dat het ervoor zorgt dat de huid het vocht beter vasthoudt. Dus wat erg belangrijk is bij een vochtarme huid: gebruik een hydraterende crème en drink veel water! (2 liter per dag)


...de huid rondom de ogen veel dunner is?

De poriën rondom de ogen zijn kleiner. Dagcrèmes bevatten vaak grotere werkstoffen die erg goed zijn voor de rest van het gelaat maar niet kunnen worden opgenomen in de huid rondom de ogen. De crème blijft er als het ware op de huid liggen. Een oogcrème bevat kleinere werkstofdeeltjes die goed kleine poriën kunnen binnen dringen. Om de doorbloeding te stimuleren, fijne lijntjes te vertragen en de huid te verzorgen is het goed om naast uw crème een oogcreme te gebruiken. 


...de zon de vriend én vijand is van uw huid?

Door de zon maakt uw huid vitamine D aan. Dit zorgt onder andere voor sterke botten en een betere weerstand.
De zon zorgt helaas ook voor rimpels, verbranding en kan kanker veroorzaken.