MÁDARA organic skincare

 

Tijdens de behandelingen werk ik met het merk MÁDARA organic skincare: een biologisch, natuurlijk, fris en gecertificeerd merk.

 

Over MADARA ECOCERT verbiedt het gebruik van synthetische parfums en synthetische conserveermiddelen, zoals parabenen, minerale olie, propyleenglycol en andere synthetische ingrediënten.

MADARA COSMETICA IS EFFECTIEF
MADARA cosmetica bevat biologisch gecertificeerde natuurlijke extracten van planten uit de Baltische regio en beschikt over de unieke intensiteit van de werkzame stoffen. Uittreksels uit Baltische planten in combinatie met andere natuurlijke stoffen creëren zeer effectieve natuurlijke cosmetica. De effectiviteit van MADARA cosmetica is dermatologisch getest .


MADARA COSMETICA ZORGT VOOR UW GEZONDHEID
In tegenstelling tot natuurlijke cosmetica wordt bij synthetische cosmetica kunstmatige stoffen gebruikt, die onbekend zijn voor het lichaam en een negatief effect hebben op het lichaam. Door de dagelijkse blootstelling aan deze schadelijke stoffen kan het immuunsysteem beschadigen; schadelijke stoffen hopen zich op in het lichaam en bedreigen zowel uw gezondheid als die van uw nakomelingen. Echter, natuurlijke stoffen die in de schoonheidsproducten van MADARA gebruikt worden, geven de het lichaam de mogelijkheid om te harmoniseren en de cellen effectief te helpen. Het lichaam als onderdeel van de natuur , "erkent" de natuurlijke ingrediënten in MADARA cosmetica en neemt alleen de beste en meest noodzakelijke elementen ervan.

Zo is MADARA cosmetica niet alleen effectief, maar ook zacht en gezond.