Meer informatie

Een schoonheidsspecialiste is opgeleid als specialist op het gebied van huidverzorging en uiterlijke verzorging. Een schoonheidsspecialiste voert  behandelingen uit en kan u  adviseren over de verzorging van uw huid en de producten die goed bij uw huid passen. De schoonheidsspecialiste is een professional op het gebied van huidaandoeningen en andere vragen. Blitz Beauty zal bij het zien van verdachte indicaties op de huid uw doorsturen naar een arts of huidarts om het te laten onderzoeken.

Blitz Beauty kan een advies geven welke verzorging en behandelingen het beste bij u past.

Gezichtsbehandelingen
Aansluitend op uw huidtype stelt de schoonheidsspecialiste een gezichtsbehandeling voor u samen, die de ideale reiniging en voedende producten bevat om het gezicht te verzorgen. Daarnaast kunt u aanvullende onderdelen kiezen om uw gezicht de verzorging te geven die het nodig heeft.

Epileren en harsen
Epileren gebeurt met een pincet waarbij haartjes worden verwijderd om de wenkbrauwen hun fraaie vorm te geven.Bij het harsen wordt er wax aangebracht op de gewenste plek, waarna er een lapje katoen wordt gebruikt om het haar in een keer te verwijderen.

Verven wimpers en wenkbrauwen
Sommige mensen hebben van zichzelf vrij blonde wenkbrauwen en wimpers.  Wanneer u bijvoorbeeld een bril draagt kan het gebeuren dat de wimpers en wenkbrauwen nauwelijks te zien zijn. Dan zou het mooi kunnen zijn om het te laten verven zodat uw gezicht wat meer spreekt.
Maar ook zonder bril kan dit net even wat extra's geven aan uw gezicht. Daarnaast is het ook erg handig, u hoeft er, naast wat mascara,  verder niet meer naar om te kijken of eventueel de wenkbrauwen bij te tekenen.

:                                                    

 

   
                      


Ga direct naar: