Gezichtsbehandelingen

 

Fresh up!
(30 min.)
€ 30                           
              
Na een huidcheck start ik de reiniging en peeling. Daarna warm ik je huid op door middel van een warmtecocon. De poriën staan zo goed open voor de dieptereiniging (verwijderen onzuiverheden).De huid is weer helemaar Fresh! Ik sluit de behandeling af met gepaste verzorging voor jouw huid.

Boost!  
(55 min.)
€ 52,-
Na een huidcheck start ik met een reiniging en peeling. De huid wordt opgewarmd door middel van een warmtecocon. De poriën staan zo goed open voor de dieptereiniging (verwijderen onzuiverheden). Naar wens zal ik de wenkbrauwen bijwerken en/of de bovenlip/kin harsen. Door middel van cupping verbetert de doorbloeding van je huid en met aansluitend een masker (met keuze uit hand of hoofdmassage) krijgt je huid de laatste Boost. Ik sluit de behandeling af met gepaste verzorging voor jouw huid.

Total Touch Up! 
(70 min.)
€ 60,-
Na een huidcheck start ik met de reiniging en peeling. Dan warm ik de huid op door middel van een warmtecocon. De poriën staan zo goed open voor de dieptereiniging (onzuiverheden verwijderen). Naar wens zal ik de wenkbrauwen bijwerken en/of de bovenlip/kin harsen. Door middel van cupping verbetert de doorbloeding van je huid. Daarna ontvang je een ontspannen massage van gezicht, hals, nek en bovenkant schouders en met aansluitend een masker (met keuze uit hand of hoofdmassage) krijgt je huid de laatste Total Touch Up! Ik sluit de behandeling af met gepaste verzorging voor jouw huid.

Lift&Shine!
(85 min.)                     

€ 72,50                                            

Dit is de topper onder de behandelingen! Na een huidcheck start ik met een reiniging en peeling. De huid wordt opgewarmd door middel van een warmtecocon. De poriën staan zo goed open voor de dieptereiniging (verwijderen onzuiverheden). Naar wens zal ik de wenkbrauwen bijwerken en/of de bovenlip/kin harsen. Dan de verstevigende intensieve bindweefselmassage voor een soepele, stralende huid met een mooie glow. Door de toevoeging van cupping, versterkt dit de al goede doorbloeding van je huid. Daarna ontvang je een ontspannen massage van gezicht, hals, nek en bovenkant schouders met aansluitend een fijn masker (met keuze uit hand of hoofdmassage). Ik sluit de behandeling af met gepaste verzorging voor jouw huid. Shine!

Total Relax...
(55 min.) 
  
€ 50,-  
Deze behandeling werkt het beste in stilte. Wel een rustig muziekje maar even geen gesprek. Door middel van een warmtecocon en aansluitend een hoofdmassage raak je alvast in een ontspannen modus. Na de peeling en een voedend masker (met keuze uit hand of voetmassage) krijgt je huid een goede oppepper. Dan ontvang je een massage van gezicht, hals, nek en bovenkant schouders en sluit ik de behandeling af met gepaste verzorging voor jouw huid. Een heerlijk momentje voor jezelf

Bindweefselmassage los
(25 min.)
€ 37,50

Huidverbeterende intensieve massage van de hals en gezicht voor een super boost van de huid. Verstevigend, liftend, soepelmakend en geeft een mooie glow! Laat je huid weer stralen.

 

 
Bindweefselmassage kuur
(25 min. per keer)
 € 150,-
5 Bindweefselmassages ( 4+1 gratis)