Bindweefselmassage

 

Wat doet een bindweefselmassage?
Tijdens het verouderen van de huid wordt er minder collageen en elastine in het bindweefsel aangemaakt. Hierdoor wordt de huid slapper, wat rimpels tot het gevolg heeft. Met een bindweefselmassage wordt de huid aan het werk gezet en wordt er collageen en elastine aangemaakt. Dit werkt onder andere preventief tegen rimpels. 

De bindweefselmassage is een massage gericht op de bindweefsellaag met als doel de doorbloeding te stimuleren. Hierdoor wordt de huid aangezet tot versteviging en celvernieuwing. Verklevingen worden los gemaakt zodat de doorbloeding beter wordt en de aanmaak van collageen en elastinevezels wordt bevorderd. De huidstructuur verbetert, u krijgt een frisse blik en rimpels en fijne lijntjes verzachten. 

Kuur
Al na 1 bindweefselmassage voor het gezicht is er resultaat zichtbaar. 
Om optimaal resultaat te behouden zijn meerdere behandelingen raadzaam. In kuurverband zal er wekelijks een bindweefselmassage behandeling plaats vinden van 25 minuten. Het aantal keer is afhankelijk van de huidconditie en zal gemiddeld 5 tot 10 keer zijn. Het is een intensieve behandeling. Sommige mensen ervaren het als pijnlijk en andere vallen erbij in slaap. 

Prijzen
Bindweefselmassage los: € 40
Bindweefselkuur van 5 bindweefselmassages: € 160,- (4 + 1 gratis!)